Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček s.r.o.

Produkty

Masné výrobky tepelně neopracované

  • Ochucená sekanáVinná klobása (skladujte do 5 °C a spotřebujte do 3 dnů)
  • Marinované maso (skladujte do 5 °C a spotřebujte do 7 dnů)
  • Ochucená sekaná (skladujte do -18 °C jeden rok; do -12 °C jeden měsíc, do 5 °C - 7 dní, po rozmražení spotřebujte do 48 hodin)

Masné výrobky tepelně opracované

Drobné

Skladujte do 5 °C. Nebalené spotřebujte do 7 dní, vakuově balené spotřebujte do 21 dnů, po rozbalení spotřebujte do 72 hodin.

  • Pavlíčkova klobása
  • Pavlíčkova klobásaŠunková klobása
  • Zábřežská klobása
  • Klobása s medvědím česnekem
  • Pavlíčkova klobása se zeleninou a sýrem
  • Grilovací klobása
  • Špekáčky
  • Vídeňské párky
  • Vídeňské párky se sýrem
  • Čertíci-pikantní špekáčky
  • Hovězí klobása
  • Brusinková klobása
  • Chilli klobása
  • Libové párky
  • Lahůdkové párky
  • Jemné párky vepřovéDebrecínské párky
  • Kabanos
  • Lázeňské cigárko
  • Slovenský točený
  • Klobása s kančím masem
  • Klobása s dančím masem
  • Klobása s jelením masem

Speciality

Skladujte do 5 °C. Nebalené výrobky spotřebujte do 7 dní, Vakuově balené a celé salámy -spotřebujte do 21 dnů po nakrojení/rozbalení spotřebujte do 72 hodin.

  • Komínový salám
  • Junior salám
  • Gothajský salám
  • Dušená šunkaŠunkový salám
  • Pizza nářez
  • Šunka hranatá standard
  • Dušená šunka standard
  • Šunka vepřová výběrová (bez glutamátů)
  • Sedlácký bok
  • Uzená šunka
  • Debrecínská pečeně
  • Cigánská pečeně
  • Plňený bok-ValentýnPlňený bok-Valentýn
  • Bavorská sekaná - sýr
  • Bavorská sekaná – obyčejná/špeková
  • Sekaná babiččina
  • Anglická slanina
  • Anglická slanina lisovaná
  • Plněná kýta - panenka
  • Oravský bok pikant

Uzené

Skladujte do 5 °C. Nebalené trvanlivost 7 dní, vakuově balené trvanlivost 21 dní, po rozbalení spotřebujte do 72 hodin.

  • Uzená kýtaUzená kýta
  • Kladenská pečeně
  • Uzená panenka v česneku
  • Moravské uzené
  • Uzená krkovice bez kosti
  • Uzený bok bez kosti
  • Uzené koleno zadní
  • Uzená krůtaUzený hovězí jazyk
  • Uzená plec bez kosti
  • Uzený vepřový jazyk
  • Uzená slanina
  • Uzené kosti - ostatní
  • Uzená krůta-našpikovaná
  • Uzená kýta s kostí
  • Uzené nožky

Vařené

Skladujte do 5 °C.

  • Játrový lahůdkový salámTlačenka (Spotřebujte do 21 dnů).
  • Jaternice (spotřebujte do 7 dnů)
  • Jelita (spotřebujte do 7 dnů)
  • Játrový lahůdkový salám (Spotřebujte do 30 dnů)
  • Játrový sýr
  • Guláš hovězí mražený

Polévky

Skladujte do 5°C - 7dní,do -12°C 1měsíc, do -18°C 1rok. Po rozmražení spotřebujte do 48 hodin.

  • Dršťková
  • Zabíjačková černá
  • Ovarová světlá
  • Gulášová

S koňským masem

Koňský uherákSkladujte do 5 °C. Nebalené spotřebujte do 7 dní, Vakuově balené spotřebujte do 21 dnů, po rozbalení spotřebujte do 72 hodin.

  • Klobása s koňským masem
  • Párky, točený s koňským masem
  • Uherák s koňským masem (Skladujte do 20°C, spotřebujte do 50 dnů, po nakrojení spotřebujte do 72 hodin)
  • Uherák speciál s koňským masem (Skladujte do 20°C, spotřebujte do 50 dnů, po nakrojení spotřebujte do 72 hodin)
  • Turist s koňským masem

Trvanlivé masné výrobky tepelně opracované

VysočinaSkladujte do 20 °C, spotřebujte do 50 dnů a po nakrojení spotřebujte do 72 hodin.

  • Inovecký
  • Pálivý paprikový salám
  • Selský salám
  • Vysočina
  • Turistický salám
  • Dědova klobása
  • Dědův salám

Trvanlivé masné výrobky fermentované

Skladujte do 20 °C, spotřebujte do 60 dnů a po nakrojení spotřebujte do 72 hodin.

  • Papriková spirálaLovecký
  • Maďarská klobása silná
  • Maďarská klobása tenká
  • Pálivá papriková spirála
  • Mini paprikové klobásky
  • Ďábelská klobása
  • Paprikáš Pavlíček
  • Zvěřinová klobása
  • Podkova
  • Fuet
  • Pavlíčkovo chorizo

Aspik

Aspik dortAspikové dorty pouze na objednávku

  • Aspik šunka - hřbet
  • Aspik dort

Skladujte do 5 °C, Spotřebujte do 7 dní.

Sádlo – Škvarky

  • ŠkvarkyPavlíčkovo škvařené sádlo 500g (Skladujte do 15 °C , spotřebujte do 90 dnů)
  • Škvark. pomazánka 500g (Skladujte do 5 °C, spotřebujte do 90 dnů)
  • Škvarky (Skladujte do 5 °C, spotřebujte do 90 dnů)
  • Domácí sádlo šk. kg (Skladujte do 15 °C , spotřebujte do 90 dnů)

Adresa prodejny

Masarykovo náměstí 93
675 71 Náměšť nad Oslavou

Tel. na prodejnu: 568 620 563

Telefonické objednávky

po - pá 6.00 – 17.00
pevná linka 568 623 179
mobil 774 540 118

Objednávky pro aspikové dorty a obložené mísy

pevná linka 568 620 563

Prodejní doba

pondělí 8.00 – 16.00
úterý - pátek 8.00 – 17.00
sobota 8.00 – 11.00